Brokeři a jejich triky s cenami v programu MT4

01.11.2015 13:41

Dobrý den

Milí čtenáři.

Dnes jsem vám připravil článeček ne moc dlouhý, ale přesto výstižný. Spousty z vás připravím o iluze o výdělku z forexu a naopak spoustě lidem ušetřím peníze. Když už se naučíte nějakým způsobem obchodovat, čeká na vás ještě další nemilé leč u spousty brokeru hojně používané překvapení.                                    

  

Brokeři a jejich triky s cenami v programu MT4

 

 Už jste se někdy v tradingu setkali se situací, tipu mám nastavený limitní příkaz dle mých pravidel a on se těsně o pip nevyplnil. Nebo mám nastavený take profit na nějaké hladině a ejhle, cena ne a ne se dotknout. Čekáte tedy a nic. Najednou se cena otáčí a vy jen kroutíte oči jak se zisk rozplývá a jde cena proti vám. Ihned zavíráte. Nebo jste v pozici cena je proti vám, ale máte dostatečný stop los, dle vašich odhadů by se měla cena otočit a pokračovat ve vašem směru. Co se ale děje nechápete, cena jde stále proti vám a je kousek od stop lossu. Začínáte si kousat nehty, protože doufáte, že se cena otočí a nezasáhne stop. Bum, prda jak blesk najednou obchod uzavřen se ztrátou ,stín zasáhl stop. Nastává zástava srdce, jak je to možné? Potom skoro rozbijete monitor. Když už máte kladivem napřaženo, cena se otáčí a valí si to podle vás. No jo, ale vy jste venku, opět byla tvrdá rána ztráta jak Brno. Ani to radši manželce neřeknu. Proč? 

Poslední situace máte dobrý směr ,dali jste si i trail stop, nebo ručně jste flákli stop. Paráda valí to dobře, zisk super cena se ale otáčí, neva jsem v zisku nic se neděje. Cena valí pořád, sakra už ten zisk není tak velký už si nekoupím porsche ale jen škodovku, takhle nesmáznu minulou ztrátu. Fix mělo to jít kam jsem chtěl, no neva uvidíme. Cena jde proti stopu vydržím s nervem a neposunuji. Bác rána a jsem vyhozen z obchodu zisk tak akorát na nedělní oběd ve dvou, dětem už nic. Vyhozen ze slibně se vyvíjejícího obchodu. Trh udělá kličku a valí si pro vaše teď už vysněné porsche. Doprčic jeden jedinej obchod za tejden, který se mi poved a jsem předčasně vyhozen. To už snad není možný, oni to snad nějak ovlivňují.

                                                                                                                                                      Vzhled indikátoru

 

 To je přesně ono ne všichni , ale je jich dost. Káp jste na to, mrkněte na video youtu.be/yZPolIQpqdA mám za to, že to mluví za vše. Až si zase broker bude plácat játra, jak obchodování u něj je férové a super, že je MM, STP, platforma MT4 je bomba a v češtině a cosi kdesi, buďte velmi obezřetní.

 

A až budete reklamovat nějakou situaci a dostanete odpověď tipu (chyba připojení, přeinstalujte si platformu, prokluz je v podmínkách) a další. Dá se tomu ale naštěstí předcházet. Není to zde propagace spíše pomoc pro vás. 

Existuje totiž program ,stojí okolo 180 doláčú, který detekuje činnost brokera a hned vám to sdělí, podrobně vypíše atd., co broker uděl a zmanipuloval.  Až budete reklamovat ,předhoďte mu výstup z programu jak jste pěkně viděl jeho manipulaci atd. Že to požene ke kontrolním orgánům. Hned bude přístup jiný.

 

Poslední věc je ta, že se tímto programem dá krásně zjistit férovost brokera a raději hned zrušit účet, rozpatlat jeho chování po netu. Jinak je to nenaučíme, měli by jim stačit poplatky, spready a naše neumění. Na demu pouštět ten program nemá smysl, valte ho na reálu.

Někdo namítne všichni nejsou stejná to je pravda a tento program vám to odhalí. Na ovlivnování MT4 brokeři používají přímo program od výrobce, jmenuje se virtual dealer plugin. 

Program na detekci jejich chování, se jmenuje  4X Sentinel. Mrkněte po netu ať víte že neblábolím. Nehledejte ale DEMO zdarma, nenašel jsem je ani já. Pokud budete přesto pátrat a najdete je  dejte mi taky vědět. Taky ho použiju mám v merku nějakého brokera, tak ho chci potajmu proklepnout.

Tak se mějte. Pokud se vám článek líbil a vůbec moje stránky, napište mi prosím příspěvek pod hlavičku software, může být i negativní, reklama od lidí je nejlepší věc.