NXT nová lepší cryptocurenci měna.

28.11.2014 09:43

 

Cryptoměna NXT nová generace

 

NXT vyslovováno jako "Next" je další generací šifrovací-měny. Má se za to, že se vyvinul z verze Bitcoin. Nicméně, na rozdíl od jiných Altcoins, NXT mince je nezávislá na Bitcoinu. Je to vlastně velmi odlišné, a v mnoha případech lepší než Bitcoin. Jedná se o zcela nový koncept a revoluce ve směru vývoje kryptografických-měn.

 

Papírové peníze byly nahrazeny ve veliké míře plastovými kartami, které dělaly celý proces peněz transakce mnohem jednodušší a pohodlnější. Ať už jste měli peníze, nebo ne,  kreditní karta je jako mít peníze v kapse. Jednoduchá kreditní karta může být použita v každém výstupu, kde jsou akceptovány kreditní karty a ty mohou platit za zboží a služby pohodlně.

 

Ale bezpečnost je vždy problém s touto formou transakce, a to zejména při placení online. Aby bylo možné tento problém řešit, byly zavedeny digitální měny nebo cryptocurrencies před několika lety. Bitcoin byl vyvinut, aby byly peněžní transakce jednodušší, bezpečnější a pohodlnější. Nabídl alternativu k plastovým penězům a lze jej použít kdekoliv, kde je akceptován, aniž by jste  museli mít svou kreditní kartu v peněžence. Cryptoměny nabízí mnohem levnější služby ve srovnání s kreditními kartami, v rámci placení je méně nebo žádný poplatek za transakci. Některé další formy cryptocurrencies na základě zdrojového kódu Bitcoin se brzy vyvinuly jako je Litecoin, Peercoin, Dogecoin, atd

 

NXT Coin byl poprvé představen svým tichým vynálezcem BCNext. To je považováno za budoucnost peněz a je mnohem více než pouhý platební systém. Jedná se vyvinutou formu cryptocurrencies 1. generace a má funkce, které jsou vyspělejší a mnohem přínosnější než ostatní cryptoměny.

 

Můžete si koupit NXT mince v mnoha směrech a místech. Níže jsou uvedeny některé z více populárních směnáren cryptoměn.

 

Bter

 

Jedná se o jednu z největších výměn, které nabízí možnost zakoupit různé altcoins včetně NXTCoin. Máte svobodu nákupu, prodeje nebo obchodování Altcoin tolik, a jak se vám líbí. Při pouhých 0,2%, na nákup nebo prodej NXT mince, to je jeden z výměn s poměrně mírnými poplatky. A co víc, Bter rovněž nabízí úroky z NXT mince.

 

Cryptsy

 

Tato výměna je pro non-anonymní vlastníky. To má mnoho problémů v minulosti, lidé musí býti  trochu opatrní při nákupu nebo prodeji jejich cryptoměn s nimi. Nicméně, to je jeden z těch lepších s robustním objemem obchodů, pouze vedle Bter.

 

DGEX

 

DGEX má uznání jako první reálný měnový NXT. Jednou z významných funkcí, je to, že slouží výhradně k NXT a má dlouholeté zkušenosti v NXT obchodování, což je jedno z nejlepších míst k nákupu, prodeji nebo obchodu NXT

 

NXT The Next Generation Cryptocurrency

 

Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Peercoin, atd. Jsou cryptocurrencies první generace a mají málo zásadní rozdíly. NXT Coin je považován za druhé generace kryptokrystalické měny a vývoj v digitálním modelu měny.

 

Na rozdíl od Litecoin, Dogecoin a Peercoin, které byly vyvinuty se zdrojovým kódem z technologie Bitcoin, NXT mince je jiná. NXT mince je zcela nová forma cryptocurrency technologie nezávislá na Bitcoin zdrojového kódu. NXT mince kód byl vyvinut od základů. Proto NXT minci nelze považovat jen jako další Altcoin.

 

Jeden pozoruhodný nový rys tohoto nového cryptocurrency je "transparentní těžba". To umožní NXT dosáhnout mnohem vyšší rychlost těžby než ostatní cryptocurrencies. Tímto způsobem bude každý uživatel moci určit, kdo bude vytvářet nový blok a odeslat transakce do tohoto uzlu. To také přináší další poplatky za prioritní transakce. Nabízí také vynikající bezpečnost.

 

Na rozdíl od jiných mincí, NXT Coin nemá samostatnou peněženku. Používá se koncept nazvaný "mozek peněženka". Tato peněženka je decentralizovaná a uložena na síti. Tak je možné získat přístup k účtu odkudkoliv pomocí libovolného počítače. Při vytváření účtu v NXT, číslo účtu je generováno pomocí  přístupové fráze, pro každou osobu. Lze jej použít k odemknutí a přístupu k účtu na jakékoliv NXT uzlu. Upozorňujeme, že je důležité používat silné přístupové heslo, aby se udržela účet chráněný.

 

V systému NXT mince, již existují všechny mince. Neexistuje žádná tvorba nových mincí o zabezpečení a ověřování přes blockchain jako je tomu u první generace krypto-měn. Tudíž mince jsou získávány prostřednictvím transakcí poplatků sám. Pro vysvětlení tohoto nového způsobu výroby mincí, místo těžby, novou frázi zvanou jako "kování". Poté, co jste obdrželi první minci, NXT software vám umožní začít vytvářet a vydělávat následné mince. Kolik mincí, kdo vydělá, závisí na mnoha faktorech, počet mincí, součet aktivních mincí v síti a transakční poplatky.

 

Společnosti jako GoCoin, nové inovativní zpracování plateb systémem, který umožňuje uživatelům efektivně integrovat Bitcoin, Litecoin, Dogecoin na podporu NXT minci do svých mezinárodních platebních platforem. Nejenom, že to usnadní nový způsob provádění plateb on-line, ale také, aby to ještě bezpečnější s decentralizovanými výměnných vlastností NXT mincí.

 

Porozumění NXT mince, potomek Bitcoin

 

Často známý jako druhé generace cryptocurrency, NXT mince je potomkem Bitcoin. NXT je navržen tak, aby peněžní transakce byli snazší, bezpečnější a rychlejší. Existuje mnoho věcí, které odlišují NXTcoin od Bitcoin a jeho předchůdců. Tyto charakteristické rysy jsou tím, co NXT Coin dělá jedinečným. Ve skutečnosti je to nový a inovativní přístup k digitální měně, protože je to evoluční koncepce. Mnozí prohlašují, že má potenciál vzít celou Bitcoin nebo cryptocurrency koncepce na další úroveň.

 

NXT mince je velmi odlišná než Bitcoin a všechny ostatní Altcoins. Altcoins jako Litecoin, Dogecoin, Peercoin, atd vyvinula se z zdrojového kódu poskytované Bitcoin. NXT Coin je založena na zcela novém softwaru s vlastním jedinečným kódem, vytvořené od nuly. Dalo by se říci, že to je další krok ve vývoji cryptocurrency konceptu, protože to je v podstatě krok napřed technologie Bitcoin, ale v mnoha ohledech, ale má jedinečné vlastnosti, navrženy tak, aby byl více přístupný, bezpečný a efektivní.

 

Většina ostatních cryptocurrencies jsou založeny na dokladu o pracovním mechanismu, díky čemuž jsou citlivé na některé otázky související s bezpečností. NXT mince je 100% na základě dokladu o kůlu mechanismu. To dělá to bezpečnější a jistější systém digitální měny, protože odstraňuje problém, že jsou schopni zaútočit měnu získat 51% z celkového počtu dostupných NXT mince.

 

Zde je 10 fakt které musíte vědět o NXT mince.

 

1. NXT mince je zcela nová forma cryptocurrency na rozdíl od ostatních Altcoins, které jsou deriváty Bitcoin.

 

2. NXT mince je mnohem efektivnější, rychlejší, bezpečnější a zdravější v mnoha ohledech ve srovnání s jinými cryptocurrencies.

 

3. Můžete mít jen běžný počítač a připojení k internetu a začít dolování s NXT mincemi. Není třeba mít rychlý nebo výkonnější stroje.

 

4. NXT nemá peněženku. Nebo ještě lépe, je to, co se nazývá "mozek peněženka", které mohou být přístupné a jsou uloženy zcela v síti.

 

5. NXT používá nový termín s názvem "kování" namísto těžby popsat proces o vytváření mincí.

 

6. V systému NXT mince je pevně stanovený počet mincí, což je jedna miliarda. Toto číslo je stále stejné, a že nedojde ke zvýšení nebo snížení v něm. Toto účinně eliminuje možnost inflace, jako je tomu u jiných měn.

 

7. Výše NXT mincí, závisí na tom, kolik máte na účtu.Víc NXT mince budete mít, tím více budete mít s ( kováním).

 

8. Horníci  vydělat NXT mince přes transakční poplatky.

 

9. Pokud ztratíte heslo, nebo spíše přístupové heslo, ztratíte všechny své NXT mince. Je tedy nutné mít silné přístupové heslo a uložit je bezpečně, aby se zabránilo jeho ztrátě nebo odcizení.

 

10. Minimální poplatek za převod NXT mince je 1 NXT.

 

 

www.youtube.com/watch?v=zALTChPsXhQ#t=49

 

www.youtube.com/watch?v=Awa0FQi3l3Y#t=282