PICISI, společnost tvořící hodnoty

06.10.2015 09:10

PICISI, společnost tvořící hodnoty

Zdravím.PICISI

 

Vzhled kryptoměny PICISI

Článek psaný na tomto webu nebude ani tak o obchodování, ale o společnosti, která mi poskytuje možnosti jak se lépe realizovat. Dala mi obrovskou šanci.

Pro někoho to zní jako, že dělám reklamu někomu, že mu lezu, jak se u nás říká píp. To jen pro pořádek. Nejsme přece vulgární.

Máte pravdu, je to tak. Je to z toho důvodu, že myšlenka společnosti není jen výdělek, ale především podpora kohokoli, kdo chce něco světu přinést, nějak ho vylepšit. S tím se já také ztotožňuji, ale to jste jistě už zjistili sami. Když si projdete mé stránky je to tak.

A když hodíte po očku na https://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fwww%2EPICISI%2Ecom , tak mi musíte dát za pravdu. Nebojte, už můžete mrknout, počkám.

Že nelžu? PICISI, společnost tvořící hodnoty.

Ano má i svou kryptoměnu, nazývá se PICISI zkratkou Pi. S kódovým označením NUMUS. Je to zatím měna v plenkách, ale fandím jim.

Takže se článek vlastně taky tak trošku směruje k obchodování.

Jsem z české republiky a tyto projekty jsou něco nového, ve světě pojetí kryptoměn jako takových. Mění pohled na měnu už z prostého důvodu a to, že tento projekt PICISI není v první řadě zaměřen na zisk. Na zisk, který většina kryptoměn považuje za nejdůležitější. Tato společnost je otevřená novým nápadům z jakéhokoliv prostředí. Podporuje lidi, kteří mají dobrou myšlenku jak vylepšit, zkvalitnit náš svět. Je to podpora na tvorbu programů, výzkumu, vzdělání atd.

Hledá sponzory na rozvíjení schopností jednotlivců. To se mi líbí. Mě samotného podporují ve vymýšlení programů, na obchodování, Ve vzdělávání lidí z oblastí financí. Ano toto je ta správná myšlenka fungování PICISI a jsem rád, že tato společnost takto pracuje. Jen tak dál, obohacujete tím, co do dneška ve společnosti chybělo. Držím vám palce.

Nashledanou