Pokus omyl a tak dokola.

12.08.2017 10:45

Pokus omyl a tak dokola?

 

Opět si zde nebudu vylévat srdce, jak je trading boží a je pro každého. Opět budu tvrdit realitu. Není, ale toto vám broker samo neřekne, protože vás potřebuje ke svému žití. Možnosti zde ale jsou. Nedaří se vám, ale to ještě neznamená, že to musíte nutně zabalit. Jsou zde varianty, jak se tradingu účastnit a přitom vůbec nepřemýšlet jak udělat to či ono. Jde o to, že je dnes již možné, kopírovat úspěšné obchodníky a jenom sledovat obchody.

                  Jak ale sledovat?  Verze posílání signálů a vy pak vstupte do pozice je skoro takový blábol, jako že ufoni nejsou. V životě nemůžete vstoupit jako ten obchodník, máte různé skluzy, nemáte zrovna platformu u sebe atd. Jsou ale finty, jak automaticky nechat propojit vaši platformu s obchodníkem a jen sledovat cos se děje. On obchoduje a vy jen sledujete profit. Pravda něco to stojí, jsou různé ceny. Mrkněte sem  https://www.mql5.com/

Pravda je taky ta, že to funguje jen na MT4 a MT5.

Plan A plan B

 

 

                   Nahoře v liště si najeďte na signály, najděte si toho svého koně( pěkná cena, dobrá křivka super čas, parádní zhodnocení, váš broker atd.)

Pak dle návodu propojte platformu a je to. Nic těžkého to není. Samo také to není 100%, že se borec, nebo borkyně  bude držet pořád. Jsou tam však obchodníci s již dlouholetým profitem tak se dá předpokládat, že jim to vydrží. Pokud vám to nejde.

                   Malinký článeček je u konce, tak tam mrkněte. Při čtení jste se snad moc nezadýchali. Tak co? Pokus omyl a tak dokola? Nebo ne?