Restart.

05.03.2021 09:34

                Restart ekonomik a umazání dluhu sobě samým navzájem. Toto je čistě můj názor na věc a spoustě lidem se nemusí líbit. Není toto žádná dezinformace či šíření něčeho, jen můj názor, pro někoho možná konspirační teorie. Možná, ale pěkně nám do sebe zapadá. Tak za prvé, na počátku dle mě je asi toto.

               V ekonomikách světa máme takzvané ekonomické propady či cykly. Tyto cykly nastávají zpravidla po deseti letech. Momentálně to mělo vyjít na rok 2018, všimněte si souvislosti s rokem 2008 krize. Nevyšlo to v roce 2018. to je možné, bylo by také s podivem, kdyby přesně na stejné datum. Moc okaté. V roce 2018 roste ekonomika Číny rychleji jak USA. Toto je problém. Nepomáhají ani různá cla a další ekonomické nátlaky. Asie se celkově formuje a začíná ekonomicky ohrožovat zbytek světa v čele s USA. Máte pár možností, co s tím. Ekonomický restart, válka a globální pohroma. Válku nikdo nechce všichni víme proč, restart? To by šlo, ale jak, když vás právě válcují. Zbývá globální pohroma, jenže příroda to nezařídí. Co dál? Že by nemoc v dnešním globálním světě? Můj názor je, že se to hodí. Že to bude mít následky pro všechny? Za moment se k tomu dostanu. Takže se vyklubal COVID, ekonomiky padají včetně ASIE. Sám TRUMP hovořil o tom, že USD je moc vysoko. Nikdo ho nechtěl vyslyšet a něco s tím dělat. Paráda, teď začíná padat, povedlo se. Že to škodí USA jako celku? Kdeže. Všeobecně se ví, že amíci mají velkou hotovost v BTC. BTC pádí nahoru, protože všichni začínají ve strachu o své finance skupovat crypto a kovy, takže se vlastně nic neděje. USD dolů BTC nahoru a kovy také, plán se daří.

            Tlačítko restartu       Momentálně jelikož to takhle vypadá všude ve světě, tak se začínají tisknout miliony všech peněz ve všech státech. Uvnitř států, jak se rozdává, se pomalu problémové odvětví šplhají z červených čísel a nikomu to nevadí, přece ty peníze jim musíme dát, takže také dobře. Dluhy vůči ostatním státům se najednou mohou splácet, bo je z čeho, vyhazovali se z vrtulníku. Viz. Řecko. Drsnější varianta je, když teda všichni dluží všem, proč v rámci této očisty prostě vzájemně neškrtnout nulu z dluhů. Dle mě se tak stane, či už se stalo. Takže to taky funguje, peníze se valí mezi lid a všichni tedy mají dost a nejsou soc. nepokoje, takže také dobře.

                   Tak fáze dvě. Srovnali jsme červená čísla a umazali dluhy. Momentálně potřebujeme s tím skončit. Začne se prodávat BTC, tím stoupne USD, to chtěl BIDEN. Sám nedávno řekl, že mu nevadí, kde se právě nachází cena USD a nechá to na trhu. USD roste BTC padá, jelikož padá s kovy, protože proč ne, zlepšuje se situace. Kovy jsou přeci bezpečné přístavy, lidé tedy skupují dolar a kovy padají společně s krypto, nikdo je už vlastně nepotřebuje a spekulace vyšla. Peníze vyhozené z vrtulníku se ale musejí nějak dostat zpět do bank. Tak se zvýší úroky, aby lidé začali všechny ty prachy ukládat a tím se stáhnou z oběhu. Jelikož se nám ekonomika očišťuje tak se průmysl automaticky rozjíždí a tady opět vystupují na scénu drahé kovy. Už je jejich cena natolik přívětivá, že lidé a korporace opět nakupují a světe div se, i průmysl je potřebuje k výrobě a v tu ránu jdou opět nahoru. Paráda, takže jsme smazali dluhy, z červených čísel jsme v zelených, peníze jsou zpět v bankách a průmysl opět pojede. COVID rázem utichne, bo někdo najednou vymyslí převratnou vakcínu či systém a je po akci.

                    Tak zase za cca. deset let nashledanou. Co pak vymyslí nevím, ale tuším. Opět říkám, je to jen můj názor, ale vypadá jako pěkná skládačka. Ještě jsem chtěl dodat, že na tuto strategii vždycky někdo doplatí, mocnosti to nezajímá a vlastně to je i účel.

 

Noste roušky, či respirátory, chovejte se k sobě ohleduplně, ať je to co nejdříve za námi, taky mě to už nebaví.

Zdraví je přednější než prachy a kdo je povýšil nad zdraví, je u mě trouba.