Trochu z jiného soudku aneb jak se bránit podvodům v kryptoměnách.

01.08.2018 10:34

Ruka která krade z obrazovky PC peníze.

                    Dnes si představíme a tím i zabřednu do oblasti obrany před podvody v kryptoměnách. už to není totiž tak jak si někteří pořád myslí, že krypto je jen podvod. 

                    Začínají se, totiž objevovat firmy, které se snaží o potírání tzv. zločinu a snaží se o očištění trhu. Budeme se muset smířit s tím, že tento obchod je na rozmachu, bude se vyvíjet a bude o něm stále více slyšet chtě nechtě. Jedna z takových firem, která se klube na povrch a už je o ní znát je projekt společnosti Quantstamp.

 

                    Mrkněte se zde link  quantstamp.com/     ať vidíte, že nekecám. Na co se díváte a proč?

 

Tento přehled obsahuje seznam možných zranitelných míst nalezených v inteligentní smlouvě, kterou jste zadali k prověření. Společnost také pomáhá a navrhuje vývojářům uvedených smluv jak je vylepšit a vytvořit méně zranitelné a napadnutelné tedy bezpečnější.  Posláním společnosti Quantstamp je poskytnout vám znalosti a informace nad jednotlivými smlouvami. Společnost pomocí automatizovaných nástrojů a umožněním zpřístupněním zpráv veřejnosti doufá, že poskytne nástroje na ochranu projektů, které lidi zajímají.

Tato první zpráva je jedna z mnoha. Asi takhle to bude vypadat. Tato společnost kontroluje a vyhodnocuje smlouva jednotlivých měn a tokenu a na základě vyhodnocení zjišťuje potencionální podvodníky a díry ve smlouvách. Jednoduše řečeno hledá díry a nesrovnalosti u společností, znáte pod názvem audit. U nás v ČR se teď roztrhl pytel s audity.

 

                    Cihlová zeď znázorňující obranu před hackery.Získejte bezpečnostní hlášení o každé inteligentní smlouvě tvořené na bázi společnosti Ethereum, (kdo se trochu orientuje v kryptosvětě tak ví, že síť ethereum je jiná než síť na BTC je to jiný kód. Jiná těžba atd.

 


Bezpečnostní experti společnosti Quantstamp prověřili inteligentní smlouvy za některé z nejvíce vzrušujících projektů společnosti Ethereum. Je to jeden z nejsilnějších nástrojů unikátní, který vám umožňuje provádět automatické a cenově dostupné kontroly smluv. Protokol je navržen tak, aby zvyšoval bezpečnost v rostoucím světě společnosti Ethereum.

Společnost dále rozšiřuje služby na audity peněženek, pokud o něj požádáte, tím dojde k vyhodnocení, zda bude vaše peněženka vystavena běžným bezpečnostním chybám.  Protokol Quantstamp analyzuje chytré smlouvy nalezené v peněžence a vrátí bezpečnostní zprávu. Zda vaše peněženka bude bezpečná či nikoliv.

 

                     To je vlastně ono, ta trocha z jiného soudku, aneb jak se bránit podvodům v kryptoměnách.